Фальсіфіковані ветеринарні препарати - глобальна проблема світу - Оглобліна, М. В.; Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою роботи стало дослідження факторів та умов як для можливостей так і для запобігання обігу фальсифікованих ветеринарних препаратів на світовому ринку.
Keywords: тези доповідей