Перспективи створення нових рослинних лікарських засобів для стоматології - Рудник, Анна Михайлівна; Сімонян, Л. М.; Фокіна, Д. К. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою нашого дослідження стало вивчення асортименту лікарської рослинної сировини і її комбінацій у лікарських рослинних зборах, яку традиційно на території України застосовували для лікування і профілактики захворювань ротової порожнини, а також критичний аналіз сучасного фармацевтичного ринку фітопрепаратів України, які застосовують у стоматології.
Keywords: тези доповідей