Проблема визначення критерію смерті людини у сучасній біоетиці - Сепетий, Дмитро Петрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Проблема визначення критерію смерті людини стала предметом гострих дискусій протягом останніх півстоліття.
Keywords: тези доповідей