English. Upper-Intermediate-Advanced Levels. Grammar Manual with Exercises for PhD Students of the First Year of Studies. Part I: Tenses - Sazanovich, L.; Сазанович, Лариса Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
У практикумі підібрано граматичні правила англійської мови та вправи на іх актуалізацію, тематика яких відповідає програмі викладання дисципліни «Іноземна мова (Upper Intermediate-Advanced)» для аспірантів першого року підготовки доктора філософії у галузі знань 22 «Охорона здоров’я», за спеціальністю 222 «Медицина» у закладах вищої освіти МОЗ України.
Англійська мова. Просунутий та автономний рівні володіння. Граматичний практикум з вправами для аспірантів першого року підготовки доктора філософії. Частина І: Граматичні Часи
Keywords: Граматика англійської мови; English; Grammar; Tenses