Показники якості життя у хворих на хронічний гепатит С з позапечінковими проявами - Рябоконь, Юрій Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
При хронічному гепатиті C з наявністю позапечінкових проявів якість життя пацієнтів нижче за рахунок низького рівня фізично рольового, емоційно-рольового та соціального функціонування. При хроническом гепатите С с наличием внепеченочных проявлений качество жизни пациентов снижено за счет низкого уровня физически-ролевого, эмоционально-ролевого и социального функционирования. In patients with chronic hepatitis C virus with extrahepatic signs quality of life is decreased because of low level of physical-role, emotionalrole and social functioning.
Keywords: хронічний гепатит C; позапечінкові прояви; якість життя; хронический гепатит C; внепеченочные проявления; качество жизни; chronic hepatitis C; extrahepatic signs; quality of life