Управління і економіка фармації : зб. ситуаційних тест. завдань (оновлена база 2020 р., з поясненнями) для складання інтегрованого іспиту «КРОК 3. Фармація» з дисципліни «Управління і економіка фармації» для провізорів-інтернів зі спец. «Загальна фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Програма курсу навчання та підготовки до складання інтегрованих ліцензійних іспитів «КРОК 3. ФАРМАЦІЯ» з дисципліни «Управління і економіка фармації» складена відповідно Типовому навчальному плану і програмі спеціалізації (інтернатури) зі спеціальності «Загальна фармація», робочій програмі з навчальної дисципліни «Управління та економіка фармації» та нормативно-законодавчим документам, що регламентують порядок й організацію проведення ліцензійного іспиту «КРОК 3 ФАРМАЦІЯ» (Наказ МОЗ України від 02.01.2020 р. № 1, наказ ректора ЗДМУ від 03.02.2020 р. №30-і, розпорядження декана ФПО ЗДМУ від 07.02.2020 р.) з метою забезпечення якісної підготовки лікарів (провізорів) - інтернів до атестації та складання інтегрованих ліцензійних іспитів.