Використання кейс-методу у навчанні студентів 5 курсу медичного факультету на кафедрі госпітальної педіатрії - Леженко, Геннадій Олександрович; Гиря, Олена Максимівна; Пашкова, Олена Єгорівна; Гладун, Катерина Валеріївна; Лебединець, Олександра Миколаївна; Ярцева, Марія Олександрівна; Lezhenko, G. O.; Hyria, O. M.; Pashkova, E. E.; Gladun, K. V.; Lebedynets, O. M. (К.: КІМ, 2016)
Тези демонструють особливості використання кейс-методу у навчанні студентів 5 курсу на кафедрі госпітальної педіатрії Запорізького державного медичного університету. The thesis have been demonstrated fitures of case–study method in the education of 5th year students of the medical faculty at the Department of hospital pediatrics of Zaporizhzhya State Medical University.
Using of case-study method in studing of 5th year students of medical faculty at the department of hospital pediatrics
Keywords: кейс-метод; студенти; госпітальна педіатрія; case-method; students; hospital pediatrics; тези