Гіпохолестеринемічна активність препаратів рослинного походження - Галушко, А. Ю.; Білай, Іван Михайлович; Красько, Микола Петрович; Резніченко, Юрій Григорович (Луганськ: ЛДМУ, 2013)
Велику зацікавленість в плані пошуку гіполіпідемічних засобів викликають препарати рослинного походження, які володіють низькою токсичністю та комплексно впливають на організм.
Keywords: тези