Оториноларингологія : курс лекцій для студентів 4 курсу освітнь-кваліфікаційного рівня «Магістр» спец. 222 «Медицина» - Троян, Василь Іванович; Нікулін, Михайло Іванович; Костровський, Олександр Миколайович; Сінайко, Ірина Олександрівна; Путілін, Денис Анатолійович; Нікулін, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Лекції з оториноларингології, що розкривають питання анатомії, фізіології, методів дослідження ЛОР-органів, етіопатогенезу, клініки та лікування захворювань верхніх дихальних шляхів, слухового і вестибулярного аналізаторів. Розглянуто питання отогенних і риногенних ускладнень.
Keywords: Оториноларингологія