Українська мова як іноземна : робочий зошит для практ. занять з аудіювання для студ. – іноземних громадян I курсу - Цупікова, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Робочий зошит є доповненням до Методичних рекомендацій для викладачів до проведення практичних занять з аудіювання. Мета робочого зошиту – сприяти формуванню і розвитку аудитивних навичок та вмінь в іноземних студентів на початковому етапі вивчення української мови. Робочий зошит являє собою зручні друковані форми для заповнення прослуханої інформації. Робочий зошит можна використовувати як із навчальною метою, так і для здійснення контролю за знаннями.