Психологічні аспекти педагогічного процесу вищого закладу освіти медичного спрямування в Україні - Панасенко, Олександр Іванович; Самура, Тетяна Олександрівна; Буряк, Валерій Прокопович; Гоцуля, Андрій Сергійович; Гуйтур, Михайло Михайлович; Панасенко, Т. В.; Черепок, Олександр Олексійович; Панасенко, Марія Олександрівна (Przemyśl: Nauka i studia, 2018)
Педагогічна психологія вищого закладу освіти медичного спрямування України базується на психології викладача, що підкреслює важливість професійної ролі викладача. При цьому необхідно розглядати його професійні зобов’язання, професійні функції, можливості та уміння.
Keywords: матеріали конференцій