Контроль знань на заняттях із біофізики як структурний компонент навчально-виховного процесу - Іванченко, Олена Зенонівна; Мельнікова, Оксана Зенонівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Одним з важливіших засобів управління процесом навчання є етап контролю і оцінювання студентів на заняттях. Необхідність контролю навчальної роботи, оцінки знань студентів має об’єктивний характер. Навчання не може бути повноцінним без регулярної та об’єктивної інформації про те, як засвоюється студентами матеріал, як вони застосовують отримані знання для вирішення пракичних завдань.
Keywords: тези