Хіміорезистентний туберкульоз легень - актуальна проблема фтизіатрії - Разнатовська, Олена Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2010)
Метою дослідження стало вивчення проблеми хіміорезистентного туберкульозу легень. Целью исследования явилось изучение проблемы химиорезистентного туберкулеза легких. Тhe aim of this study was to analyze the problems of drung-resistant a pulmonary tuberculosis.
Keywords: хіміорезистентний туберкульоз легень; химиорезистентный туберкулез легких; drung-resistant a pulmonary tuberculosis