Охорона праці в галузі : метод. вказівки до практ. занять студентів ЗВО 3 курсу мед. ф-ту за спец. 221 «Стоматологія» - Севальнєв, Анатолій Іванович; Гребняк, Микола Петрович; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Шаравара, Лариса Павлівна; Кірсанова, Олена Валентинівна; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Волкова, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні вказівки до практичних занять підготовлено згідно матеріалів, розроблених викладацьким складом кафедри загальної гігієни та екології Запорізького державного медичного університету відповідно до Робочої програми з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі» для підготовки студентів 3 курсу медичного факультету за спеціальністю 221 «Стоматологія».