Анатомічний додаток до електронної медичної карти - Нечипоренко, Юрій Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ. Наразі облікові форми документації МОЗ (003/о, 066/о тощо) є текстовими. Графічні документи (рентгенограми, результати ультразвукової діагностики тощо) застосовують для зображення стану пацієнта у конкретній локалізації у вигляді додатків до облікових форм. Електронні медичні карти (ЕМК) пацієнта графічну анатомічну інформацію не містять.
Keywords: медична інформаційна система; електронна медична карта; анатомічний додаток