Перспективи створення моделей глибокого навчання для аналізу цитоморфологічних зображень - Робота, Дмитро Вадимович (Тернопіль : Укрмедкнига, 2024)
Мета. Мета повідомлення – окреслення перспектив створення моделей глибокого навчання для аналізу цитоморфологічних зображень.