Вітчизняний та зарубіжний досвід державного управління в сфері контролю за якістю медичної допомоги - Авраменко, Наталія Вікторівна (My University, 2010)
У статті автором досліджено систему контролю за якістю надання медичної допомоги та нагляду за професійними правопорушеннями у сфері охорони здоров'я, особливості державного управління медич; ною діяльністю з контролю якості наданої медичної допомоги, заруб; іжний досвід притягнення до відповідальності медичних працівників.
Keywords: державне управління; охорона здоров'я; контроль; медична допомога; пацієнт; порушення