Кількісне визначення L-триптофану та тіотриазоліну в модельній суміші - Кучеренко, Людмила Іванівна; Мазур, Іван Антонович; Борсук, Сергій Олександрович; Ткаченко, Григорій Іванович (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Вступ. Стан психічного здоров’я тісно пов’язаний з розвитком деяких захворювань ЦНС, зниженням якості життя, зростанням інвалідності, а як наслідок і до збільшення смертності населення. Одним з елементів рішення цієї проблеми стало створення нового нейропсихотропного лікарського засобу L-триптофану з тіотриазоліном.
Keywords: тези