Прогнозування рівня захворюваності на математичних моделях при формуванні здорового способу життя - Кочін, І. В.; Кочин, И. В.; Kochin, I. V. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Розробили математико-статистичний метод для отримання багатофакторних математико-статистичних моделей для оцінювання впливу комплексу соціально-гігієнічних факторів способу життя працівників промисловості на рівень захворюваності при формуванні здорового способу життя. Разработан математико-статистический метод для получения многофакторных математико-статистических моделей для оценки влияния комплекса социально-гигиенических факторов образа жизни работников промышленности на уровень заболеваемости при формировании здорового образа жизни. A mathematic-statistical method for the receipt of multivariable mathematic-statistical models for the estimation of influence of complex of socially hygienically factors of way of life of workers of industry on the level of morbidity at forming of healthy way of life was developed.
Прогнозирование уровня заболеваемости на математических моделях при формировании здорового образа жизни
Prognostication of level of morbidity using mathematical models at forming of healthy way of life
Keywords: Математичне моделювання; соціально-гігієнічна сфера способу життя; формування здорового способу життя; захворюваність; математическое моделирование; социально-гигиеническая сфера образа жизни; формирования здорового образа жизни; заболеваемость; mathematical design; socially hygienically sphere of way of life; forming of healthy way of life; morbidity