Основні аспекти лабораторної діагностики ендокринної патології : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. ІІІ курсу мед. ф-тів спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (My University, 2022)
Запропонований практикум є необхідним допоміжним матеріалом для вивчення дисципліни «Ендокринологія з оцінкою результатів досліджень» студентами третього курсу ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план лекцій та практичних занять. Для кожного заняття вказана актуальність теми, мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки, та завдання для самоконтролю. Обов’язковими елементами практикуму є матеріали відповідного тестового самоконтролю для студентів з кожної теми. Зміст і об’єм практикуму відповідають кількості аудиторних годин, які відведені на вивчення (3 кредита/90 годин), змісту відповідних розділів робочої програми з дисципліни «Ендокринологія з оцінкою результатів досліджень» для студентів спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». В практикумі міститься вся необхідна інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання підсумкового контролю. Все вище зазначене допоможе студентам в підготовці до практичних занять та модульного контролю.