Новаторство у формуванні культурних цінностей при викладанні мови - Соловйова, Ольга Володимирівна (Харків: ХНУБА, 2019)
У сучасному вимогливому та швидкозмінному середовищі рівень освіти значною мірою залежить від результативності запровадження сучасних технологій у навчання, що ґрунтуються на нових методологічних засадах, сучасних дидактичних принципах та психолого-педагогічних теоріях.