Лікувальне застосування електричного струму, електричного та магнітного полів, електромагнітного випромінювання - Черепок, Олександр Олексійович; Волох, Наталя Генріхівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначено для самостійної роботи студентів IV та VI курсу медичних факультетів при підготовці до практичних занять з навчальних дисциплін «Актуальні питання фізіотерапії, курортології та фізичної реабілітації» та «Медична реабілітація».