Емоційне вигоряння – медико-соціальна проблема сьогодення - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, Наукова бібліотека, 2025)
Список містить бібліографічні описи статей з періодичних видань та тез конференцій 2020-2025 рр., які зберігаються у фонді бібліотеки ЗДМФУ в друкованому, або електронному вигляді. Він адресований викладачам та студентам вишу.
Keywords: емоційне вигоряння; професійне вигорання; хронічна втома; психічне виснаження