Сучасні підходи до лікування хворих на хронічний гепатит С з наявністю поза печінкових проявів - Рябоконь, Юрій Юрійович; Машко, Оксана Павлівна; Абрамов, Андрій Володимирович; Іпатова, Домнікія Петрівна; Ипатова, Д. П.; Ryabokon, Yu. Yu.; Mashkо, O. P.; Abramov, A. V.; Ipatova, D. P. (ЗДМУ, 2013)
Порушено одну з найактуальніших і найскладніших проблем інсектології, зокрема питання про лікування хворих на хронічний гепатит С з наявністю позапечінкових проявів. Узагальнено дані сучасної наукової літератури та описано власний досвід з лікування цих хворих. Затронута одна из самых актуальных и сложных проблем инфектологии, а именно вопрос лечения больных хроническим гепатитом С с наличием внепеченочных проявлений. Обобщены данные современной научной литературы и приведен некоторый собственный опыт терапии таких пациентов. Article is devoted to one of the most actual and complex problems of infectology, notably to treatment of patients with chronic hepatitis C with extrahepatic manifestations of disease. Data of modern literature are generalized and some personal experience of therapy of such patients is given.
Современные подходы к лечению больных хроническим гепатитом С с наличием внепеченочных проявлений
Current approaches to the treatment of chronic hepatitis C in patients with the presence of extrahepatic manifestations
Keywords: хронічний гепатит С; позапечінкові прояви; лікування; гепатит С; внепеченочные проявления; лечение; chronic hepatitis C; extrahepatic features; treatment