Клінічна фармація. Змістовний модуль 2, VIII семестр: навч.-метод. посіб. - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Саржевська, Анастасія Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У навчально–методичному посібнику, відповідно до програми з клінічної фармації, на сучасному рівні представлені основні симптоми й синдроми патології дихальної системи, «загрозливі» симптоми, які потребують корекції лікаря, етіологія, патогенез і клінічна картина захворювань, сучасні підходи до медикаментозного лікування і профілактики цих патологічних станів. Дана порівняльна характеристика і клінічна фармакологія сучасних лікарських засобів для корекції патології органів дихальної системи. Посібник призначений для студентів фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів, провізорів, клінічних провізорів, фармацевтів.
Keywords: клінічна фармація; симптоми; практичні заняття; пульмонологія; синдроми