Лабораторна методика отримання 4-((5-(децилтіо)-4-метил-4H-1,2,4-триазол-3-іл)-метил)морфоліну - Оглобліна, М. В.; Бушуєва, Інна Володимирівна; Парченко, Володимир Володимирович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою дослідження стало вивчення фізико-хімічних властивостей 4-((5-(децилтіо)-4- метил-4H-1,2,4-триазол-3-іл)-метил)морфоліну – діючої речовини ветеринарного препарату «Ветмікодерм» та на підставі відтворення технологічного процесу розрахунок норми витрат сировини і матеріалів.
Keywords: тези доповідей