Основи техніки лабораторних робіт : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. І курсу II мед. ф-ту спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Практикум складено відповідно до навчального плану Міністерства охорони здоров'я України для студентів медичних факультетів закладів вищої освіти спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». У практикумі представлений матеріал у відповідність з сучасним уявленням про лабораторну службу. Організація роботи лабораторії базується на суворих наукових принципах. Точне проведення будь-якої операції або прийому в лабораторній роботі неможливе, якщо виконавець не розуміє їх сенсу і тих теоретичних передумов, які лежать в їх основі. До кожного заняття дано питання для підготовки, а також завдання для самостійної аудиторної роботи. Практикум призначена для студентів медичного факультету, спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування».