Стан забезпеченості лікарями та середнім медичним персоналом в закладах охорони здоров’я Запорізької області первинного рівня - Кремсарь, Ірина Миколаївна (My University, 2021)
Одним із основних ресурсів системи охорони здоров’я є кадри (лікарі та спеціалісти з середньою медичною освітою)[1], адже саме забезпеченість кадрами може гарантувати надання якісної медичної допомоги [2].