Використання дистанційних он-лайн курсів на платформі OPEN EDX в самостійній роботі студентів - Головаха, Максим Леонідович; Кожем'яка, Максим Олександрович; Краснопьоров, Сергій Миколайович; Масленніков, Сергій Олегович (My University, 2018)
Мета роботи: Оптимізація навчального процесу в медичних ВНЗ шляхом використання дистанційних он-лайн курсів на платформі opened X для організації самостійної роботи студентів.
Keywords: тези доповідей