Алгоритм діяльності сімейного лікаря при основних захворюваннях сечовидільної системи : навч. посіб. для студ. VІ курсу мед. ф-ту - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна; Ромальо Роке, Т. М.; Нестерова, О. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів 6 курсу складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», спеціальності «Медицина», «Педіатрія». У навчальному посібнику наведені загальні принципи паліативної та хоспісної допомоги в практиці сімейного лікаря. Видання має на меті допомогти студентам краще засвоїти матеріал під час самостійної роботи, підготуватися до практичних занять, підсумкового модульного контролю та може бути використаний у навчальному процесі при вивченні дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина».