Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря - Кривенко, Віталій Іванович; Дейнега, В. Г.; Волошина, Ірина Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
В посібнику «Фізіотерапія і відновне лікування в практиці сімейного лікаря» узагальнено сучасні методики найбільш уживаних в практиці методів фізіотерапії. Інформація посібника буде корисною для лікарів загальної (сімейної) практики, лікарів-інтернів за фахом «загальна практика — сімейна медицина» та «внутрішні хвороби», завідувачів відділень відновлювальної терапії, лікарів стаціонарів, поліклінік, санаторіїв, пунктів здоров’я, терапевтів, неврологів і фахівців суміжних спеціальностей.
Keywords: фізіотерапія; реабілітація; відновне лікування; терапія; внутрішні хвороби; сімейна медицина