Проблемні питання фармацевтичної допомоги хворим на ювенільний ревматоїдний артрит - Рев’яцький, І. Ю.; Ревяцкий, И. Ю.; Revyatskyy, I. Y. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Обґрунтування шляхів надання фармацевтичної допомоги при ювенільному ревматоїдному артриті на основі сучасного арсеналу лікарських засобів із використанням імунобіологічних препаратів. Обоснование путей оказания фармацевтической помощи при ювенильном ревматоидном артрите на основе современного арсенала лекарственных средств с использованием иммунобиологических препаратов. The ways of the pharmaceutical care of juvenile rheumatoid arthritis on the base of the modern medical drugs and immunobiologic medications use were improved.
Проблемные вопросы фармацевтической помощи больным ювенильным ревматоидным артритом
Issues of the pharmaceutical care of patients with juvenile rheumatoid arthritis
Keywords: фармацевтична допомога; ювенільний ревматоїдний артрит; соціальні web-форуми; фармацевтическая помощь; ювенильный ревматоидный артрит; социальные web-форумы; pharmaceutical care; juvenile rheumatoid arthritis; social web-forums