Дослідження шляхів поширення Covid-19 через різні соціальні групи - Надточій, І. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Основною метою даної роботи є дослідження шляхів розповсюдження хвороби через різні соціальні групи та встановлення вірогідності виникнення захворювання за різними біологічними та соціальними ознаками. Методика та організація дослідження. Для проведення дослідження використовувалась методи математичної статистики. Для формування інформаційної бази було розроблено анкету «Поширення COVID-19 у різних соціальних групах» (автор – Надточій І. В.), яка включала питання пов‘язані з результатами тестування на SARS-COV-2, питання загально-фізіологічного, біологічного, імунологічного, психологічного, соціального і екологічного характеру. В опитуванні взяли участь понад 400 респондентів з України, Росії, Європи та Азії. Опитування проводилось у березні 2021 року.
Keywords: тези