Взаємозв’язок фінансового і податкового обліку в аптечних закладах: господарсько-правовий аспект - Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Сінча, Наталія Іванівна; Дондик, Наталя Яківна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Питання визначення доходів та витрат набули особливого значення в контексті прийняття в 2011 році Податкового кодексу України, але не змогло виключити існуючі розбіжності. Сьогодні існують деякі неврегульовані питання взаємозв’язку фінансового та податкового обліку в аптечних закладах. Результатом процесу гармонізації бухгалтерського обліку з податковим законодавством стала нова методика визначення об’єкта оподаткування податком на прибуток, що закріплена у ІІІ розділі Податкового кодексу України.
Keywords: тези