Прогностична роль змін показників системи гемостазу у взаємозв’язку із рівнем С-реактивного протеїну в розвитку тромботичних ускладнень у кисневозалежних хворих на COVID-19 - Черкаський, Володимир Васильович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи – встановити прогностичну роль змін показників системи гемостазу у взаємозв’язку із рівнем С-реактивного протеїну в динаміці COVID-19 у визначенні ризику тромботичних ускладнень у кисневозалежних хворих.
Keywords: тези доповідей