Сучасний стоїцизм як практична філософія та психотерапія - Кондратюк, А. Е. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою дослідження є систематизація сучасного трактування стоїцизму як філософської традиції та її інтеграція в сучасну психотерапевтичну практику.
Keywords: тези доповідей