Формування англомовної професійної компетенції як основи професіоналізму сучасного стоматолога - Волкова, Галина Костянтинівна (Полтава: Астрая, 2020)
У статті розглядається проблема та шляхи формування англомовної професійно орієнтованої комунікативної компетентності у вищій медичній школі. Аналізуються новітні підходи до навчання іноземних мов майбутніх стоматологів. The article deals with the problem and ways o f forming the English language professionally oriented communicative competence in the higher medical school. The newest approaches to teaching foreign languages future dentists are analyzed. В статье рассматриваются проблема и пути формирования англоязычной профессионально ориентированной коммуникативной компетентности в высшей медицинской школе. Анализируются новейшие подходы к обучению иностранным языкам будущих стоматологов.
Keywords: англомовна професійно орієнтована комунікативна компетентність; особистісні якості; компетентнісний підхід; інноваційні методи навчання; навчально-ситуативні завдання; English-language professionally oriented communicative competence; personal qualities; competence approach; innovative teaching methods; educative and situational tasks; англоязычная профессионально ориентированная коммуникативная компетентность; личностные качества; компетентностный подход; инновационные методы обучения; учебно-ситуативные задачи