Поточний контроль знань іноземних студентів І курсу медичного факультету англомовної форми навчання з дисципліни "Українська мова як іноземна" (початковий фонетико-граматичний курс) - Корбут, Лариса Миколаївна; Дейнега, Вікторія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Збірник призначений для поетапного визначення рівня мовної компетенції іноземних студентів І курсу медичного факультету англомовної форми навчання з дисципліни "Українська мова як іноземна" (початковий фонетично-граматичний етап). Контрольні матеріали призначені для роботи зі слуху (аудіювання та письмо), для виконання лексико-граматичних завдань і тестів з паперових носіїв або у комп'ютерному класі. Кожне завдання забезпечує повторення, закріплення і подальше використання вивченого фонетичного і лексико-граматичного матеріалу.