Латинська мова: зб. тестових завдань для студ. мед. фак-тів - Вишницька, Яна Станіславівна; Калашникова, Марина Юріївна; Мартьянова, Марія Євгеніївна; Скрипник, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Тестові матеріали призначені для самопідготовки студентів першого курсу медичних факультетів галузі знань 22 «Охорона здоров’я» , спеціальності 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування» спеціалізація «Лабораторна діагностика», 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 228 «Педіатрія»до поточного контролю і до заліку з латинської мови. Вони являють собою тести, розділені на п'ять частин, а саме «Фонетика», «Іменник», «Прикметник», «Відмінювання іменників І-V відмін»,». Тести є однією з форм допомоги студентам у засвоєнні навчального матеріалу в рамках даного курсу. Вони розташовані в порядку вивчення основних розділів курсу і базуються на лексичному мінімумі відповідних розділів. Тести виконуються студентами з метою самоконтролю, а також можуть бути використані в процесі модульному контролю.