Клініко-діагностичні паралелі біомеханізму та перебігу пологів - Онопченко, С. П.; Cюсюка, В. Г.; Нерянов, К. Ю.; Онопченко, Світлана Павлівна; Cюсюка, Володимир Григорович; Нерянов, Кирило Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Посібник з акушерства, яким можуть користуватись як студенти старших курсів, так і лікарі-інтерни для поглиблення знань з теми відповідно до навчального плана та відведених годин. Самостійна робота над посібником дозволить краще орієнтуватись у різноманітті біомеханізмів пологів при нормальних та вузьких тазах. На це спрямовані матеріали, які викладені в навчальному посібнику. Посібник може бути корисним і для практичних лікарів акушерів-гінекологів.
Keywords: акушерство; obstetrics