Управління та економіка фармації : навч. посіб. до практ. занять для фармацевтів-інтернів спец. «Фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник призначений для використання фармацевтами-інтернами спеціальності «Фармація» з дисципліни «Управління та економіка фармації» при підготовці до практичних занять.
Keywords: УЕФ; інтернатура