Особливості педагогічного спілкування на етапі адаптації іноземних студентів до навчання у ВНЗ - Тихоновський, Олександр Володимирович; Тихоновский, А. В.; Tikhonovskiy, O. V. (ЗДМУ, 2014)
Узагальнено проблеми психологічної адаптації іноземних студентів до навчання в медичному виші, зроблено спробу розробки рекомендацій для викладачів щодо удосконалення професійно-педагогічного спілкування з іноземними студентами. Обобщены проблемы психологической адаптации иностранных студентов к обучению в медицинском ВУЗе, сделана попытка разработки рекомендаций для преподавателей по совершенствованию профессионально-педагогического общения с иностранными студентами. Problems of psychological adaptation of foreign students to study in higher educational institution are summarized, an attempt of development of recommendations for teachers in improvement of professionally pedagogic communication with foreign students was made.
Особенности педагогического общения на этапе адаптации иностранных студентов к обучению в ВУЗе
Peculiarities of pedagogic communication on the stage of foreign student’s adaptation to study in higher educational institution
Keywords: іноземні студенти; адаптація; педагогічне спілкування; иностранные студенты; адаптация; педагогическое общение; foreign students; adaptation; pedagogic communication