Організація навчального процесу для студентів та лікарів-інтернів на кафедрі госпітальної хірургії - Губка, Віктор Олександрович; Hubka, V. O. (My University, 2014)
Кафедра госпітальної хірургії ЗДМУ працює на базі багатопрофільної Запорізької обласної клінічної лікарні і має у своєму складі відділення загальної хірургії, кардіохірургії, ангіографії, трансплантації та ендокринної хірургії, центр судинної та ендоваскулярної хірургії. Особливу увагу викладачі приділяють навчанню та оволодінню студентами нових сучасних методик хірургічного лікування. Наприкінці тижня проводиться науково-практична конференція за підсумками оперативної активності. У підготовці матеріалів активну участь беруть студенти та лікарі-інтерни. Hospital Surgery Department of ZSMU is based on Zaporizhzhya Regional Hospital and incorporates the Department of General Surgery, Cardiovascular Surgery, Angiography, Transplantology and Endocrine Surgery Departments, Vascular and Endovascular Surgery Department. The teachers devote significant attention in training and mastering a new techniques of modern surgery. At the end of the week, the scientific and practical conference of the operational activities results was conducted. In preparing the materials for scientific -practical conference actively involved by students and medical interns.
Educational process. Organization in students and medical interns at the hospital surgery department