Обґрунтування способу введення метронідазолу та клотримазолу до складу мазі з емульсійною основою - Руденко, В. В.; Бірюкова, С. В.; Бирюкова, С. В.; Rudenko, V. V.; Biryukova, S. V. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Обґрунтовано оптимальний спосіб введення активних фармацевтичних інгредієнтів – метронідазолу та клотримазолу – до складу емульсійної основи у вигляді суспензії з олією вазеліновою. Обоснован оптимальный способ введения активных фармацевтических ингредиентов – метронидазола и клотримазола – в состав эмульсионной основы в виде суспензии с вазелиновым маслом. Proved optimum method of administration of active pharmaceutical ingredients – metronidazole and clotrimazole – in the emulsion base of ointment as a suspension with vaseline oil.
Обоснование способа введения метронидазола и клотримазола в состав мази с эмульсионной основой
Method of the Metronidazole and Clotrimazole administration in the content of the emulsion basis
Keywords: активний фармацевтичний інгредієнт; метронідазол; клотримазол; суспензія; емульсія; активный фармацевтический ингредиент; метронидазол; суспензия; эмульсия; active pharmaceutical ingredient; Metronidazol; Clotrimazol; suspension; emulsion