Управління та економіка фармації : навч. посіб. до семінарів та сам. роботи фахівців з немед. освітою курсу тематичної школи - Єренко, Олена Костянтинівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Навчальний посібник призначений для використання фахівцями з немедичною освітою з дисципліни «Управління та економіка фармації» при виконанні самостійної роботи та семінарів.