Досвід застосування дистанційних форм навчання з акцентом на формування клінічного мислення сучасного магістра фармації в освітньому процесі Запорізького державного медичного університету - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Глобальні зміни в освітньому процесі викликані пандемією COVID-19 вимусили навесні 2020 року як закордонні, так і українські навчальні заклади терміново впроваджувати дистанційні форми навчання як єдино можливі у зв’язку з введенням жорстких карантинних обмежувальних заходів. А перехід освітнього процесу на дистанційну форму навчання, це насамперед навчання з використанням інтернет-технологій. Загалом воно потребує значно більше часу на підготовку до заняття, а далі – на виконання завдань їх перевірку та аналіз, що сформувало нові виклики в педагогічній роботі.
Keywords: дистанційна освіта; магістр фармації; клінічне мислення