Дослідження жирних кислот в надземній частині Valeriana stolonifera та Valeriana collina - Кокітко, Валерія Ігорівна; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2025)
Мета досідження. Встановлення якісного та кількісного складу жирних кислот в надземній частині V. stolonifera та V. collina.
Keywords: тези доповідей