Взаємозв’язок рівнів КІ - 67 та VEGF - А з клінічно-морфологічними параметрами пригіперпластичних процесах ендометрія поєднанні з міомою матки - Земляна, Наталія Анатоліївна (ДЗ «Запорізька медична академія післядипломної освіти МОЗ України», 2019)
Вступ. Гіперпластичні процеси ендометрія (ГПЕ) характеризуються рецидивуючим перебігом та високим ризиком злоякісної трансформації. Це обумовлює їх високу медико-соціальну значущість. Для діагностики та прогнозування перебігу перспективним є використання маркерів проліферації та ангіогенезу, таких як Ki-67 та VEGF-А. Мета дослідження: Виявити взаємозв'язок рівнів Ki-67 та VEGF-А з клінічно-морфологічними параметрами при різних формах ГПЕ в поєднанні з міомою матки.
Keywords: тези доповідей