Анатомія людини. Обов`язкові схеми і малюнки - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Лазарик, Олександра Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник для студентів, що навчаються на 1 курсу І-ІІ медичного факультету медичних ВНЗ України (6 років навчання). Містить основні схеми та малюнки які запропоновані для вивчення в курсі «Нормальна анатомія»
Keywords: анатомія людини