Особливості регуляції водно-сольового обміну та варіабельності серцевого ритму у жінок при екстракорпоральному заплідненні - Лецин, Денис Валерійович (Тернопіль : ТНМУ: "Укрмедкнига", 2019)
Мета дослідження: підвищити ефективність екстракорпорального запліднення шляхом індивідуалізації медикаментозної корекції у жінок на підставі визначення клініко-патогенетичної ролі порушень нейроендокринної регуляції водно-сольового обміну.
Keywords: тези доповідей